Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

Pengeluaran Dana

[section]

Kad Kredit/Debit

Pilihan pengeluaran kad kredit/debit yang kami tawarkan adalah yang termudah untuk pedagang-pedagang online. Ia adalah salah satu kaedah pengeluarkan wang yang paling fleksibel dan menjimatkan masa. Proses pengeluaran XGLOBAL Markets adalah melalui Visa, Visa Electron dan MasterCard, dan lain-lain lagi.

Skrill

Prosedur pengeluaran menggunakan Skrill adalah mudah; hanya log masuk ke ruang keahlian XGLOBAL Markets dan kemukakan permintaan pengeluaran Skrill.

NETELLER

Apabila anda ingin memproses pengeluaran kembali ke akaun NETELLER anda, anda hanya perlu log masuk ke ruang keahlian XGLOBAL Markets dan membuat permintaan untuk pengeluaran kembali ke NETELLER.

Bank Wire Transfer

Pengeluaran melalui bank wire transfers mungkin mengambil masa selama 2-5 hari bekerja untuk dikreditkan ke akaun anda. Peranan kami adalah untuk memastikan pemprosesan segera pengeluaran anda sebaik sahaja kami menerima permintaan anda.

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Bagaimana untuk Membuat Pengeluaran

[steps]

Makluman Penting: Dalam pematuhan dengan undang-undang Eropah berhubung dengan pencegahan pengubahan wang haram, XGLOBAL Markets tidak akan memproses permintaan pengeluaran ke akaun yang dimiliki oleh pihak ketiga.

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Terma

Untuk layak bagi pengeluaran wang, pelanggan dikehendaki untuk mengemukakan kesemua dokumen yang diperlukan bagi pengesahan akaun mereka. Sekiranya anda memerlukan bantuan lanjut, sila buka tiket dan pasukan khidmat sokongan kami akan menghubungi anda dengan segera.

Sila ambil perhatian bahawa dalam kes pada mana-mana dana akaun yang dikeluarkan ianya adalah dalam denominasi mata wang yang berbeza berbanding dengan baki mata wang akaun dagangan anda, penukaran pertukaran asing akan diuruskan oleh institusi di mana akaun tersebut disimpan.

[/section]