Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

Innskudd

[section bottom_separator=”false”]

Innskuddsmetoder

[responsive_table]

Innskuddsmetode Konto Basevaluta Avgifter/Kommisjon Min. innskudd Behandlingtid
Kredittkort
Visa USD, EUR, GBP, JPY Dekket av XGLOBAL 500 USD/EUR/GBP, 50.000 JPY Umiddelbart
Mastercard USD, EUR, GBP, JPY Dekket av XGLOBAL 500 USD/EUR/GBP, 50.000 JPY Umiddelbart
Maestro USD, EUR, GBP, JPY Dekket av XGLOBAL 500 USD/EUR/GBP, 50.000 JPY Umiddelbart
Union Pay USD Dekket av XGLOBAL 500 USD/EUR/GBP, 50.000 JPY Umiddelbart
E-Wallets
Neteller EUR, GBP, JPY NETELLER avgifter, detaljer i betingelser under 500 EUR/GBP, 50.000 JPY Umiddelbart
Skrill USD, EUR, GBP, JPY Dekket av XGLOBAL 500 USD/EUR/GBP, 50.000 JPY Umiddelbart
Bank Wire Transfer
Bank Wire Transfer USD, EUR, GBP, JPY Dekket av XGLOBAL 500 USD/EUR/GBP, 50.000 JPY 2-5 businessdager
Internal Transfer
Internal Transfer USD, EUR, GBP, JPY Gratis Ingen minimumsum 24 timer

[/responsive_table]

[/section]

[section no_bottom_padding=”true” small_top_padding=”true”]

Nøkkelinnhold

[benefits]

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Hvordan behandler dere nettbasert innskudd?

Å sette inn midler på tradingkontoen din er enkelt og ukomplisert.

[steps]

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Hvordan behandler dere en Bank Wire Transfer?

For å bruke Bank Wire Transfer, må du velge valget om å sette inn midler gjennom banken i ditt medlems område. Du vil da bli gitt et skjema som viser all påkrevet bankinformasjon for å få fullført transaksjonen din. Det tar normalt to til tre businessdager for midlene å nå frem, og når midlene vises på bankkontoen, vil de umiddelbart bli satt inn på tradingkontoen din.

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Innskuddsbetingelser:

For å kunne yte førsteklasses service for alle våre klienter, har vi implementert et minimum startinnskudd på USD/EUR/GBP or 50k JPY. Vennligst legg merke til at dette kun gjelder det første innskudd, og disse restriksjonene vil ikke gjelde ved fremtidige innskudd, eller på kontoer som har hatt midler satt inn tidligere.

Vi vil dekke innskuddsavgifter (unntatt for NETELLER eller i tilfeller av utilstrekkelig trading); vi reserverer retten til å sende transaksjonskostnadene til klienter som gjør et innskudd på mindre enn det som er annonsert som minimumsbeløp. For å unngå forvirring gjelder dette også re-deposteringer.

Det er ingen maksimumsum for innskudd ved bankoverføring, men for å hjelpe oss til å dekke innskuddskostnadene fra Skrill and kreditt/debet-kort, og også uttakskostnadene med NETELLER, – har vi introdusert månedlig maksimum innskudd på 30k USD/EUR/GBP or 3m JPY pr. klient for disse metodene. Skulle en klient gå ut over begrensningen, reserverer vi oss retten til enten å avslå transaksjonen, eller trekke transaksjonskostnaden fra summen som overskrider begrensningen.

For å kunne opprettholde en rask og effektiv uttaksprosess for alle klienter, vil vi kun sende profitt tilbake til klienter via bank wire transfer. Uttak av samme summer, opp til hva som ble satt inn, – vil alltid bli sendt tilbake med samme metode som ble brukt for innskuddet.

I tilfeller med NETELLER-innskudd, vil vi viderebelaste den avgiften NETELLER belaster oss for å motta midler. Dette er kalkulert som følgende: 3,90% av innskuddssum ($1 minimum eller valuta ekvivalent minimum) + $0,29 er valuta ekvivalent + 0,50% lands faktoravgift (lands faktoravgift gjelder kun for klienter som bor i India, Brasil, Japan eller Argentina).

I tilfeller hvor klienten ikke trader, eller trader utilstrekkelig volum, kan XGLOBAL Markets etter eget dømme, reversere, enten helt eller delvis, innskuddsavgift som tidligere er dekket, – dette på tidspunktet total-uttak blir foretatt.

Utilstrekkelig tradingvolum er enten ikke noe volum overhodet, – eller volum som er uforholdsmessig når det sammenlignes med innskuddssummen. Dette er definert som hvilket som helst nivå av trading som, under nominelle forhold, er mindre enn trehundre (300) ganger innskuddsummen. Som et eksempel, dersom en klient setter inn 1000 USD med Skrill (XGLOBAL Markets dekket altså 25 USD) og tradet et round-trip volume under 300.000 USD i notional, reserverer selskapet seg rettigheten til å reversere de 25 USD som tidligere ble dekket, – dette på tidspunktet hvor fullt uttak av midlene er anmodet.

[/section]