Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

Uttak av midler

[section bottom_separator=”false”]

Tilgjengelige uttaksmetoder

[responsive_table]

Uttaksmetode Kontos basevaluta Avgifter/Kommisjon Min. uttak Behandlingstid
Kredittkort
Visa USD, EUR, GBP, JPY Gratis (dekket av XGLOBAL) 5 USD/EUR/GBP eller 500 JPY 24 timer
Mastercard USD, EUR, GBP, JPY Gratis (dekket av XGLOBAL) 5 USD/EUR/GBP eller 500 JPY 24 timer
Maestro USD, EUR, GBP, JPY Gratis (dekket av XGLOBAL) 5 USD/EUR/GBP eller 500 JPY 24 timer
Union Pay USD 2% 5 USD 24 timer
E-Wallets
Neteller EUR, GBP, JPY Gratis (dekket av XGLOBAL) Ingen minimumsum 24 timer
Skrill USD, EUR, GBP, JPY 1% Ingen minimumsum 24 timer
Bank Wire Transfer
Bank Wire Transfer USD, EUR, GBP, JPY Vi deler de avgifter som Eurobank belaster oss for å behandle en bankoverføring, dette finnes på Commissions and Charges nettsiden. 100 USD 24 timer
Internal Transfer
Internal Transfer USD, EUR, GBP, JPY Gratis Ingen minimumsum 24 timer

[/responsive_table]

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Hvordan foreta et uttak

[steps]

Viktig: I overenstemmelse med European legislation i relasjon til å unngå hvitvasking av penger vil XGLOBAL Markets ikke behandle uttaksanmodninger til tredjeparts konto.

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Uttaksvilkår:

I overenstemmelse med AML (anti-money laundering) regulativ, vil uttaksanmodninger opp til den summen som ble satt inn, alltid sendes tilbake til klient med samme metode som klient brukte ved innskudd.

For uttak som overskrider den opprinnelige innskuddssummen, vil vi sende midler opp til samme verdi som innskuddssum, med samme metode som ble brukt for innskudd. Deretter vil all profitt bli sendt til klient via bank wire transfer.

Uttak av midler kan kun bli sendt tilbake til kontoer som har navn identisk til navnet som er registrert på klient, – og ut fra deres identifikasjonsdokumenter.

* I tilfeller bank wire uttak, vil XGLOBAL Markets sende hele summen som blir tatt ut til klienten, og velg å dele transaksjonsavgiften som blir belastet av behandlende bank (Eurobank). Disse avgiftene finnes på nettsiden til Eurobank Commission and Charges, lenke finnes i ovenstående tabell. Klient burde også være klar over at dersom mellomleddbanker blir brukt for å fullføre transaksjonen, kan ytterligere fradrag bli benyttet, – dette er utenfor XGLOBAL Markets kontroll.

Uttaksvilkår kun gjeldende Skrill:

Uttak foretatt via Skrill, vil bli sendt tilbake ved bruk av Skrills tilbakebetalingsmetode på en FIFO (first-in first-out) basis, og ikke bruke send-penger-valget (unntatt når tilbakebetalingsmetoden ikke er tilgjengelig). Dette kan bety at Skrills uttak blir behandlet i flere transaksjoner. Som et eksempel: dersom en en klient foretar innskudd 3 ganger med Skrill, vil vi, når vi skal behandle et uttak opp til innskuddssummen, – sende midlene ved å bruke 3 tilbakebetalinger. Fortjeneste, dersom det er noen, vil bli sendt med bank wire transfer.

Det må nevnes at de behandlingsavgifter vi belaster, blir bestemt ut fra hva Skrill belaster oss, – i de fleste tilfeller.

[/section]