Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

MetaTrader 4

[section bottom_separator=”false”]

MT4-terminalen, bygget på et sikkert system, er fullpakket av mangfoldige funksjoner som møter behov selv de mest krevende tradere måtte ha behov for. For eksempel er programmering med Expert Advisors (EAs) et av gjennombruddene for automatiske tradingsystemer. Det er relativt enkel å bruke, og med den rette strategien kan du øke dine profittmuligheter. Andre enestående funksjoner som er tilgjengelig på plattformen vår, uten restriksjoner, – er muligheten til å bruke scapling-strategier og å hedge når du måtte velge å gjøre det. Generelt er alle strategier tillatt, noe som gjør XGLOBAL Markets en egnet plass for alle tradere.

Egendefineringen av grafer, trade-alarmer, og systemnotifikasjoner tilgjengelig på plattformen, – vil hjelpe deg til å ha størst mulig stabilitet mens du trader. Den fortsetter å være den ledende plattformen mht. sikkerhetsanliggende, med sine 128 bits, and enda mer sofistikert kryptering. Alt dette er på plass for å beskytte meglere. I alle standarder, hele dette brukervennlige grensesnittet, med flere språkvalg, – forklarer hvorfor programvaren er tilrettelagt alle meglere, på en sann internasjonal skala.

[separator]

Nøkkelfordeler av XGLOBAL MT4

Forex-trading er veldig konkurransedrevet og labilt, så du må ha tilgang til de rette verktøyene for å eksellerere. For å kunne gjøre dette må du ha en allsidig plattform som kan tilfredsstille alle dine trading-behov. I XGLOBAL Markets har vi fullt ut definert vårt tradingsystem, og skapt et relativt fruktbart og lønnsomt miljø for real time meglere. Vi forsikrer oss om at vårt forbedrede MT4-system fungerer effektivt under alle forhold, – slik er vårt systems ytelsesevne er på sitt høyest mulige nivå.

Nedenfor har vi listet noen av de beste funksjonene som gjør oss til en av de lendende selskaper for topp MT4 Meglere.

  • Ingen Dealing Desk Execution (STP-modell sikrer at det ikke er noen interessekonflikt i tradene dine)
  • Mikro-lots fra 0,01 og inkrementer i av 0,01 slik at du kan bestemme hvilken lot-størrelse du ønsker
  • Rask market order execution- alle ordre er fullført på mindre enn ett sekund
  • Opp til 200 lots pr. trade uten forsinkelse
  • Ett-klikk trading gjør at du kan gå inn og ut av markedet øyeblikkelig
  • Tette konkurransedyktige spreads

For å trade med bruk av MetaTrader 4 plattformen følges disse enkle steg:

Kontakt vårt støtteteam dersom du har problemer med å laste ned, eller installere MT4 terminal med e-post hos [email protected]

[steps]

For full utnyttelse av MetaTrader 4s potesiale, kan du installere plattformen på din smartelefon eller brett, og til og med trade når du ikke er ved pcen din. Vi støtter alle de mest populære enhetene i bruk i dag, inkludert iPhone, iPad, Android, Windows Smartphone og Windows Mobile.

[separator]

Anbefalte krav:

Krav

Operating System (OS): Windows 2000/XP/Vista/7/8

Skjerm/Monitor Oppløsning: 1280×800 eller høyere

Internettforbindelse: Bredbånd

Prosessor/System: CPU 1 GHz eller høyere

RAM: 512MB

[open_account]

Registrer deg og opplev våre konkurransedyktige tradingforhold selv.
Trade med oss fra PCen din.

[/open_account]

[/section]