XGLOBAL Android App Trader

Ser du etter en tradingløsninger og muligheter når du er borte fra PCen din? Ønsker du å ha alternative muligheter når det gjelder tilgang til tradingkontoen din? Vi kan gi deg dette, du får tiligang til verdens finansmarkeder, og trade Forex fra håndflaten din med XGLOBAL Markets MT4 for Androidapplikasjoner.

Hos oss vil din tradingopplevelse være globalisert, men samtidig også personlig. Det er en litt utenom-det-vanlige-følelse å trade med Android-telefonen din mens du er på farten. En av de mest slående funksjonene for en android-trader, er at du kan plassere markedsordre, og lukke ordre når det måtte passe deg, – fra mobilenheten din.

Det er ingenting å vente på; ganske enkelt last ned Metatrader 4 til enheten din, operert av Androids operativsystem. Alt du trenger er Wi-Fi eller mobil internettforbindelse for å logge deg på din reelle, eller øvelseskonto. Du vil ha tilgang til de globale markedene. Nyt å ha absolutt frihet til å trade hvor, og når som helst du ønsker. Med deg har du alt det MetaTrader 4 plattformen har å tilby, på din Android Smartphone eller brett.

Hovedinnhold av XGLOBAL Android Trader

Hvordan installere XGLOBAL Android Trading Plattform

Systemkrav: Egnet for alle smartelefoner og brett som bruker OS 2.1 eller høyere
Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på e-post [email protected]

Reliable Trading since 2012