Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

Hvorfor oss

[section]

Enkelt å komme i gang

Ved å aktivt eliminere behovet for å fylle ut lange søknadspapirer, og stort forvirrende utvalg av forskjellige kontotyper, har vi fullt ut overhalt hele prosessen ved å tilby en veldig ukomplisert tilnærming. Ganske enkelt gi litt basisinformasjon for å åpne en konto, legg til litt kapital – uten minimumskrav -, og du kan begynne å trade innen noen få minutter.

Bedre forhold

Etter utstrakte undersøkelser og nøyaktige analyser, – har vi sikret at våre klienter har nytte av de beste trading-forholdene i markedet. Våre spreads er satt til aggressivt konkurransenivå for å minimalisere trade-kostnader. Som en konsekvens kan vi garantere at du ikke vil finne skjulte kostnader eller avgifter.

Tradingverktøy

Meglere på alle nivå kan dra nytte av fordelene av å benytte utmerkede tradingverktøy. Vi har derfor identifisert de mest nyttige og produktive tradingverktøy tilgjengelig i markedet. Vi tilbyr disse verktøyene slik at våre klienter har verktøy som kan hjelpe dem til å øke sine sin tradingsevne.

Kundeservice

Vi forstår verdien og betydningen av å kunne kontakte sin tjenesteleverandør, og å kunne snakke med noen direkte angående spørsmål, eller andre henvendelser man kan komme til å ha. Med dette i tankene har vi satt sammen et kundeservice-team bestående av industrieksperter som er dedikert til å gi toppkvalitet kundestøtte under alle markeders tradingtidspunkt. Ved registrering blir alle klienter allokert en Personlig kontoadministrator. På denne måten vil våre klienter bli gitt en sann individuell kundeopplevelse.

Fleksibel plattform-valg

XGLOBAL Markets har et rikt utvalg av plattform-valg for å tilfredsstille alle brukere av verdens mest populære enheter. Vi starter med den fundamentale stasjonære datamaskinens versjon av MetaTrader 4, som er viden kjent for verdens mest foretrukne trading-plattform. Vi tilbyr også mobil-versjoner som er egendefinert for Android, iPhone, iPad, Windows Mobile og Windows Smartphone.

[/section]