Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

Effektureringmodell

[section]

XGLOBAL Markets
ECN/STP Liquidity Model

best-execution-policy-chart@2x

[/section]

[section]

Som et klientorientert selskap, vil XGLOBAL Markets alltid jobbe mot å sikre det best mulige resultatet for deg, uten noen form for klassifisering. I dette veldig krevende miljøet, har vi tatt alle nødvendige steg for å kunne tilby den beste utførelseskvaliteten på alle ordre. For å perfeksjonere din trading-opplevelse, er alle relaterte faktorer for utførelse, for hvert trade, tatt i betraktning.

Straight Through Processing (STP)

Nøkkelen til alle våre prosedyrer er å unngå all interessekonflikt med deg. Etter å ha nøye vurdert alle tilgjengelige dekningsmetoder, har vi avgjort at vi til punkt vil følge STP prismodell . Modellen sender alle dine ordre direkte til vår likviditetsleverandør, uten inngripen fra en dealing desk. I motsetning til The Market Makers, vil vår bro automatisk dekke dine posisjoner uten requote når de kommer til oss, og vi vil kun dra fordel av spread-forskjellen.

Hastighet av utførelse

Vi mener at hurtig trade-utførelse er en av hovedfaktorene for fortjeneste i Forex-markedet. Av denne grunn har vi formalisert prosedyrer og definert plattformen vår slik at du er sikret den raskeste utførelsen, og ikke går glipp av trading-muligheter. Selv når du anmoder om å trade for 0.01 lots (1000 base units) eller 200 lots (20 millioner i base units) vil alle ordre bli utført innen mindre enn ett sekund i alle trading-forhold, uavhengig av din trading-strategi.

Kundeservice

Vi helt og fullstendig forstå verdien og betydningen av å kunne kontakte tjenesteleverandør for å snakke med noen direkte om spørsmål du har. Med tanke på dette har vi satt sammen et kundeservice-team bestående av industriens eksperter som er dedikert til å yte kvalitetstøtte gjennom alle markeders åpningstider. Ved registrering vil alle klienter bli allokert en personlig kontoadministrator som vi gi deg en sann individuell brukeropplevelse.

Laveste Spreads

Vi leverer alltid pålitelige og konsekvent lave priser for alle tilgjengelige valutapar og metaller. Dette er tydelig i det spread vis tilbyr uten hensyn til din investeringssum innen kontoen din. Du kan ha en ordre på hovedpar med et lavt spread som begynner fra 0.8 pips. For med metaller kan du trade med så lavt som 30 pips for Gull og 3 pips for Sølv. Dette gjør XGLOBAL Markets til en av de mest konkurransedyktige meglere når det gjelder spreads.

Kostnadsfri Trading

Et kostnadsfritt trading-miljø betyr at du ikke har noe å bekymre deg for, du kan fullt ut fokusere på trading. Det er ingen kommisjonsavgifter involvert når trading-volum skal kalkuleres. Det finnes ingen skjulte avgifter i forbindelse med kontoen din, eller noen form for utvidelse av ditt spread som skjer pga. din trading-strategi. Med andre ord er XGLOBAL Markets veldig stolt over å kunne tilby deg en transparent og ukomplisert trading-opplevelse.

For å lese mer om vår Best Execution Policy vennligst klikk her.

[/section]