White Label Løsning

Open a Real Account Open a Practice Account
CFD Trading is high risk. You may lose more than you invest.

For partnere som ønsker å etablere et langsiktig partnerskap med et selskap som har det mest forpliktende engasjement overfor sine klienter, er XGLOBAL Markets White Label-løsning skreddersydd til å møte alle tenkelige businessbehov. Vår pakke er fleksibel på alle måter. Dette gjør oss i stand til å tilby en helhetlig, egendefinert løsning for partnere. Vi tilbyr en stort antall valg, inkludert muligheten for å bestemme dine egne spreads.

Nøkkelfordeler av vår White Label Branding

Nøkkelfordeler av vår White Label Branding

For å kunne bli en White Label partner av XGLOBAL Markets, må du være et institusjonelt selskap, regulert av kompetent autoritet. For å starte prosessen med å registrere en White Label partnerskapsavtale, må du først fullføre The White Label søknadsskjema og sende inn påkrevd tilleggsdokumenter. Når søknaden er godkjent, vil det være et krav at du gir oss en bildefil av din offisielle selskapslogo, i tillegg til andre omstendigheter du ønsker skal gjelde for dine klienter.

XGLOBAL Markets vil gi deg en egendefinert versjon av MetaTrader 4 Manager. Våre klienter vil også kunne laste ned MT4 trading plattform (inkludert alle mobil-varianter) med ditt selskaps varemerke, og uten referanse til XGLOBAL Markets. For mer informasjon, vennligst kontakt vårt dedikerte profesjonelle team direkte via e-post [email protected]

Reliable Trading since 2012