Scroll Top
XGLOBAL Group Regulated Entities:

Gull & Sølv Trading

[section]

Forex-markedet (foreign exchange) er et av de mest dynamiske tradingmarkedene i eksistens, og med teknologi er dette markedet nå enkelt tilgjengelig for deg. XGLOBAL Markets tilbyr den populære Metatrader 4-plattformen. Plattformen gjør at vi kan tilby våre klienter det mest liquid markedet i verden. Ved å forbinde klienters trades direkte til hoved liquidity-leverandører, sikrer vi at våre klienters mål er på linje med våre.

Nøkkelfordeler av nettbasert Gull- & Sølvtrading hos XGLOBAL Markets

[benefits]

[/section]

[section small_top_padding=”true”]

Få de tradingverktøyene du trenger

Trading av edelmetaller er høyst attraktivt på grunn av de store prisvariasjonene som skjer innen korte tidsperioder. Traders trenger de korrekte verktøyene tilgjengelig for å øyeblikkelig kunne dra nytte av disse fluktuasjonene. XGLOBAL markets – tilbyr en plattform med grafer og verktøy som gjør at våre klienter, helt ukompliser, kan trade edelmetaller øyeblikkelig.

Nettbasert Gull-trading

Spot gull-trading er et særdeles attraktivt instrument når man ser på den populariteten gull har hatt hos investorer. Gull har i de senere tider vist seg å være den sikre delen av en investors portfolio. Kjøp og selg gull på nett gjennom MT4. Du har lav spreads øyeblikkelig når priser varierer pga. markedsendringer eller nyheter, – mens det skjer.

Edelmetall-trading med lav Spreads and uten Kommisjon

XGLOBAL Markets er en ideell plass for Gull- og sølvtrading når man tar i betraktning at våre klienter alltid vil få konkurransedyktige spreas, og en sann markedsgjennomføring med en STP-businessmodell. Spread på Gull er satt til kun 30 pips, og for Sølv til 3 pips, og det er overhodet ingen kommisjonskostnader eller swaps. Ved å forbedre forholdene for trading av edelmetaller har XGLOBAL Markets sørget for at våre klienter kan maksimere sitt fortjenestepotensial.

Få innflytelse av Tradingen din med Direct Market Access

Gull og Sølv spot-leverage er satt til 1:50 som standard. XGLOBAL Markets Metatrader 4 plattform gjør at våre klienter kan plassere direkte-trades uten requotes eller forsinkelser. Starter fra 0,1 lot-størrelse og i inkrementer av 0,01, helt opp til maksimum av 200 lots. Dette gjør XGLOBAL til et passende sted for investorer, både institusjonelle og detalj.

[/section]